Onsdag!

Igår morse var första natten på flera veckor som jag sov en hel natt utan att ha väckaren ställd flera gånger på natten. Det var skönt, och behövligt!
 
Började gårdagen med att plocka bort avstängningen i fölningshagen och släppa över Zayats där. Sen ner till betet där jag red ut en sväng på Chokladen. Lite regnstänk kom det på förmiddagen men var ändå helt okej. Tillbaka på gården så red jag Cervin, vi testade lite trav! Inga långa sträckor och han blev både lite osäker och snubblade en gång men jag tror att polletten ramlar ner nästa gång!
 
Red även Kayden och precis då började solen steka och sen blev det en ganska fin sommardag. Med Kayden är det fortsatt jobb att hitta den låga formen och mjuka kontakten i munnen även i traven, det fungerar korta stunder men jag har inte riktigt koll på vägen utan det blir lite hur som helst. Men det känns ändå som att det mer och mer är jag som sätter villkoren och styr ridningen nu, och det är bra!
 
Sen blev det mat och så åkte jag och Nisse på Hammarn och lämnade in bokföringen och handlade även lite på byn. Jag gjorde en omgång rabarberkräm när vi kom hem och sedan åkte vi och hämtade två höbalar. Blev till slut ett sent ridpass på Zayats, stod ju en bana framme med hinder så vi hoppade den. Hon har verkligen kommit på det här med hoppningen nu, bra språng och börjar ta tag lite i hindren. Blir nog hopphäst av henne med!
 
Sen nattning av hästarna och koll på båda betena. Nu ny dag och jag har börjat dagen med ont i ryggen, det har jag inte tid med!
 
Trött fölunge igår morse!
 
Från Chokladens tur!
 
Kayden!
 
Mycket mygg igår kväll så svansen gick på fölis! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0