Nässelutslag!

Bara tre lediga dagar kvar nu innan det är dags att börja jobba igen! Känns ju knappt som att jag varit ledig förutom de här sista dagarna!
 
Igår började jag nere på betet. Grå fick jogga lite i töm och det fick även Wasabi men henne styrde jag lite runt träden också. Hon har fått nässelutslag, vet inte vad hon reagerat på, insekter, flugmedlet, något hon ätit eller något helt annat, hur ska man veta? Myggorna har varit väldigt elaka där den här veckan (det har ju inte varit några människor eller djur där och bita sen i fjol så de är nog hungriga...) men det är också värst där jag hade sprutat insektsmedel. Jag använder mig av ett giftfritt medel (Prob deo), men kanske kan de reagera ändå? Har inte haft det medlet på henne förut i år. Ja, hur ska man veta?
 
Red också ut på Clarinett en sväng innan jag åkte tillbaka till gården. Där tog jag och Doris och byggde fram löshoppning, nu hjälpte ju inte Doris till så mycket men hon fick busa av sig en del i alla fall. Sen mat och jag bakade en sockerkaka.
 
Så var det dags för löshoppning, Linda som varit sjuk några dagar var på benen igen och vi löshoppade först Kayden. Han var lite lugnare än de andra gångerna, säkert pga värmen, men det gjorde att hans hoppning blev bättre och han fick lättare plats mellan hindren. Zayats har verkligen kommit på det här med hoppningen och hoppade jättebra, fina språng och tog verkligen för sig på ett bra sätt. Sedan kom Paula med sin häst och han hoppade riktigt bra. Stor skillnad sedan förra gången och det är ju det här som är roligt med löshoppningen, att få se hur hästarna växer för varje gång!
 
Även Cervin hade utvecklats sedan förra löshoppningen, det är så roligt att se honom. Han har ju inte alls kroppen för att hoppa men han försöker verkligen göra sitt bästa! Sedan fick vi finbesök, nämligen Dajmen kom och löshoppade, hon såg jättefin ut och gjorde det väldigt bra. Hennes ägare hade även med sig sin ettåring som fick testa på att vara i löshoppningsringen, och även hoppa ett litet hinder. Hon tyckte att det var väldigt svårt och jobbigt, men till nästa gång har nog polletten trillat ner lite mer, inte lätt att när man är liten och åker hemifrån för första gången!
 
Sen fikade vi saft och sockerkaka innan nattning av hästarna, och ännu mer fika när Linda följde med på kaffe också. Nu ny dag, gäller att utnyttja sista dagarna ledigt!
 
Doris! Hon får vara ute korta stunder när jag är med, det tycker hon är roligt så det blir förhoppningsvis en utekatt!
 
Flickorna hade sovmorgon när jag kom dit igår!
 
Chokladen och Juliette myser!
 
Grå som skulle jobba först var inte så sugen!
 
Grå i töm!
 
Wasabi i töm!
 
Clarinett efter ridningen!
 
Zayats på löshoppningen!
 
Jag och Cervin på löshoppningen, filmer från löshoppningen finns på min Instagram, Nillashast
 
Och så finaste fölungen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0