Ljusa, långa nätter!

Skönt med lite mer normal värme igår, men fortfarande mycket att göra!
 
Movie var först ut, travade några varv på banan och red sedan runt träd i skogskanten. Efter henne fortsatte jag nere på betet med Grå som fick gå ett lätt dressyrpass på bilen vid betet och sedan red jag ut en minisväng på Wasabi.
 
Gjorde ett litet ryck på hagen som jag och Linda fixat med men saknade grejer. Blev i stället spaghetti och köttfärssås till mat och en sväng upp på byn för att tanka och hämta ett paket. Sen hjälptes jag och Linda åt att göra det sista på hagen så den var klar.
 
Tillbaka på gården så jobbade jag Forzette lite utanför boxarna, jobbade med start och stopp från marken, med att ha ett schabrak på sig och så testade jag att lägga på sadel. Skulle mest kolla om den kunde passa men blev inte riktigt klar över just det, vi måste jobba lite mer innan det är dags att sätta fast sadeln. Hade två lektioner då ett syskonpar kom och red på varsin ponny, och sedan träffades jag och Linda igen och vi red ut i skogen med Chokladen och Juliette.
 
Sen körde jag Clarinett och Movie till Nisse, de ska skos i dag och lika bra att köra de redan igår så de är på plats. Klockan var således över 23 innan jag och Linda började med dagens sista projekt, att leda Lemonaden, Bea och fölis (som numera kallas Bob) till den nya hagen vi gjort. Det gick jättebra, inga bilar och skön temperatur att gå i. Men det blev en sen kväll innan vi var klara och vi hade fikat. Och nu är det dags att dra igång den här dagen, älskar dessa ljusa nätter men det gör att jag håller på för länge och får sova för lite!
 
Utsikt från Movie i skogskanten!
 
Wasabi efter våran lilla ridtur, hon var trött i huvudet vilket nästan syns på nästa bild!
 
 
 
Bob på väg på bete mitt i natten!
 
Det här blir nog bra! Mycket mat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0