Söndag!

Nu blir det vanliga veckor och rutiner igen, ska bli rätt skönt!
 
Igår red jag Lemonaden på morgonen. Hade sidepullet som hon ju trivs bättre på i ridningen och jag slapp dragandet i tyglarna, såklart var hon lite spänd men inte mer än att jag kunde testa lite trav också. Efter att jag hade ridit henne åkte jag i väg på ett par lektioner.
 
När jag kom hem gjorde jag tacopaj av resterna sedan lördagen och vi åt en tidig middag. Tillbaka i stallet igen så red jag Zayats på banan. Hon fick träna på övergångar till och från trav, och att vända snett igenom i trav vilket inte är helt lätt i snön. Efter henne så tog jag Wasabi i töm och hon var lite busig men bättre än sista gångerna så jag tror att jag kan prova rida i veckan. 
 
Sen kom tjejen som är intresserad av Dajmen för att hälsa på henne igen. Dajmen har ju inte gjort något på länge men jag longerade henne lite och hon skötte sig utmärkt tycker jag. Så får vi väl se vad det blir, jag ska i alla fall försöka sätta igång henne lite. 
 
När hästarna var nattade blev det glass till kvällsfika och sen tog jag datorn till sängen och tittade på serier! Nu väntar jobbdag igen!
 
Min älskade Lemonad!
 
Hon blev tydligen väldigt trött av det korta ridpasset, eller skrattar hon åt mig? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0