Snöig tisdag!

Kände mig lite matt igår förmiddag och trodde att jag skulle bli sjuk, men det gick över. Kanske av att jag hade bokade om torsdagens tandläkartid!?
 
Det var lite segt i stallet i alla fall, så efter att stonas lösdrift var mockade så fick hästarna gå lite lättsammare pass. Chokladen och Clarinett red jag lite ltt på slingan och Zayats longerade jag över hinder på banan. Det har jag haft plan på att göra ett tag men tyckt att det varit för mycket snö, nu var det bäst att skynda sig eftersom det snöade igår, och ska snöa två dagar till, så det fylls på!
 
Sedan åkte jag till ungponnyn jag tömkörde förra veckan med planen om att rida. Ny kom vi inte så långt igår, han är riden men det är längesen och vi fastnade lite i det förberedande markjobbet. Jag vill gärna gå igenom det noga och få in hästarna i min modell, för att det ska bli lättare när man kommer upp, och på en häst som är riden men inte riktigt inriden är det viktigt för att se att vi är på samma linje. Igår kom vi till att jag satt upp tre gånger, han var inte van vid pall och han var inte van att stå still när man satt upp, så det får vi träna på! Sen hade jag en lektion innan jag åkte hem och gjorde middag, potatismos och köttbullar.
 
Efter maten åkte jag i väg och hade två lektioner i snöyran, sen nattning av hästarna och så fikade vi pannacottan jag hade köpt till alla hjärtans dag. I dag ska det också snöa, jag ska göra ett ryck i stallet nu innan jobbet!
 
Wasabi hjälpte matte med mockningen!
 
Zayats longera!
 
 
 
Inte helt lätt att longera och fota samtidigt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0