Lördag!

Återigen en dag när jag inte hinner och orkar allt jag tänkt mig...
 
Det var segt att komma igång igår, säkert för att det var kyligt på morgonen. När jag väl kom igång så hade jag mycket annat än att rida att göra, så fixade ström i en hage som hade tappat den, mockade och spånade hos flickorna och sen på eftermiddagen körde jag in en bal i en hage med bilen. Däremellan red jag lite. 
 
Först Lemonaden som fick gå på slingan för första gången i år, och troligen sista då jag tror att det är dags för mammaledighet för henne. Hon börjar bli för tjock för sadeln, den åker snett och lite fram, och eftersom hon har varit känslig för sadeln med sitt sadeltvång vill jag inte testa för mycket, jag har ju andra hästar att rida. Känns ändå bra att ha ridit henne lite i vinter i alla fall!
 
Sedan red jag Zayats också på slingan, hon var nog fortfarande lite trött efter torsdagens tur så vi red lätt. Och så typiskt mig när jag blir stressad över att inte hinna, d drar jag igång med en ny häst. Så red Szum för första gången på typ 4 månader! Han är ju lite jobbade i töm och lina men i dag satt jag upp och åkte lite på honom på banan. Hoppas att jag kan fortsätta hålla igång honom nu, han gillar snöunderlag så det är en bra tid för honom nu.
 
Sen åkte jag hem och gjorde pastasallad till middag, men Nisse var borta och kom inte hem, men Linda kom och åt i stället innan vi red ut med Bea och Clarinett en sväng i mörkret, men skönt att rida på skottas väg och inte bara pulsa i snö! Sen nattade vi hästarna och drack lite kaffe innan det blev kväll.
 
Nu ny dag med mycket planerat, -19 grader nu men jag hoppas att det blir mildare fort!
 
Wasabi hjälpte sin matte med att öppna spånbalen och spåna!
 
Chokladen måste alltid rulla sig när det är nyspånat!
 
Här har Chokladen även hittat mattes vante!
 
Lemonaden på slingan!
 
Och efter ridning! Magen syns inte så mycket på den här bilden som den känns i verkligheten! Ca 3.5 månad kvar nu!
 
Och Szums långhals! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0