Wången-besök!

Fortfarande kallt, -24 grader i morse! Hade som tur var lite andra planer för dagen så det gjorde inte så mycket!
 
Gjorde ett litet ryck i stallet i kylan på förmiddagen. Det är dags att sätta igång Movie igen, hon har vilat fyra veckor men under jullovet väntar provridning så nu sätter jag igång henne. I dag longerade jag och hon var ordentligt pigg och busig, och även lite brydd över att jag flyttat om i hagarna sedan hon var på banan sist!
 
Jag longerade även Grå och förbedde lite inför kvällsrundan som Linda gjorde sen innan jag hjälte Nisse dra fram en höbal. Lite fika och ombyte och sedan åkte jag och Nisse till Östersund. Började med en sväng på Hööks där jag köpte vinterridbyxor och hjälmmössa, och en sväng på Jula innan vi åkte till Wången.
 
På Wången var det clinic med Angelo Telatin. Vi lyssnade på honom för fyra år sedan och tyckte att det var bra. Jag har haft mycket nytta av det sedan dess, så därför ville jag åka på detta igen. Det var bra även i dag, lång väg hem men värt det! Lite att fundera på nu, men också mycket jag kände igen och faktiskt använder!
 
Nu är klockan snart midnatt och vi har en mil kvar, skönt att vara två i alla fall och eftersom det fortfarande är kallt är det ju ingen mening att stressa upp tidigt imorgon bitti för att rida heller. I Östersund och på Wången var det lite mildare men här hemma är det fortfarande -23 grader!
 
Movie i dag!
 
Ett vintrigt Wången!
 
Angelo Telatin!
 
Första halvan av kvällen var i sal men andra halvan i ridhuset! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0