Utan ben!

Levde lite på tisdagens kurs även igår! Trots -16 hade jag riktigt bra ridpass!
 
Red Chokladen på morgonen. Tänkte på det Kristian sagt: Rid i varje steg, inte driv i varje steg. Överdrev det lite och galopperade utan ben. Alltså jag verkligen släppte skänkeln i galoppen och bara la till den lite när det behövdes. Blev stor skillnad! På Chokladen har man verkligen känslan av att man måste driva och stötta upp hela tiden i galoppen, men det blev mycket bättre när jag släppte skänkeln. Såklart, det är ju ett sto och då brukar det kunna vara så. Intressant i alla fall.
 
På kvällen skulle jag testa om det fungerade lika med Clarinetts galopp men inte samma tydliga resultat där. Hon galopperade lika oavsett om jag drev hela tiden eller inte, men ganska onödigt att driva hela tiden då! Men testade lite andra grejer som jag fick med mig från kursen och hon kändes jättefin i traven, vi fortsätter jobba med galoppen
 
Mellan ridpassen jobbade jag. Fick även besök av en viltspårare som kunde konstatera att det var lodjur som varit i hagen. Nu ny dag och inte riktigt lika kallt, hoppas på bra ridpass även i dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0