Tredje advent och födelsedag!

Kan inte säga att födelsedagen började så bra med magont i natt, men det blev bättre på alla plan!
 
Toksnöat hela dagen, tog det lugnt på morgonen eftersom jag varit vaken en del i natt. Började sedan med att ta Lemonaden och Bob till ridbanan. Det var första gången Bob var på banan och han busade massor i snön, jag gjorde ett halvhjärtat försök att longera Lemonaden men det gick sådär dock var huvudsyftet att Bob skulle få komma ut så det gjorde inte så mycket.
 
Sedan gjorde jag i ordning Forzett och under tiden kom Linda till stallet, hon hjälpte mig att hänga lite på Forzett. Efter en paus med annat jobb är det nu dags att ta tag i insittningen igen, i dag bara repetition men hon gjorde det prickfritt! Efter det så red jag och Linda ut med Clarinett och Bea, det blev styltor och var halkigt på vägen men som tur var bättre på skogsvägen så där kunde vi trava.
 
Efter att Linda åkt så red jag Wasabi, jobbar med avspändheten i skritt just nu. Att kunna gå i låg form, nosen framme och lugn mun, inte lätt när man helst vill ha huvudet i skyn, marken eller göra olika kast och tricks med det. Fick till några minuter som var riktigt bra!
 
Middagspaus, gjorde potatis och laxbitar, kändes verkligen som min mage behövde riktig mat, huvudet också för jag hade även huvudvärk då. Dock gav sig huvudvärken efter mat och kaffe, magen har dock inte varit riktigt nöjd på hela dagen. Sen på med transporten och till stallet, Linda kom också dit. Nattade hästarna lite tidigare och så lastade vi Juliette och körde henne till Nisses stall. Hon ska få på sig sin tappsko i morgon, den hon fick när det var lodjur i hagen.
 
När hästarna var klara kom det en massa folk och åt tårta! Jag som inte förväntat mig så mycket gäster tycker att 10 stycken är ganska bra! Men det fanns ändå fika till alla, Nisse hade ju köpt smörgåstårta igår och vi hade även glasstårta och fika. Roligt med lite gäster! Nu hoppas jag att jag får sova i natt, i morgon väntar Ica igen!
 
Lemonaden och Bob redo att gå upp på banan!
 
På banan!
 
Full galopp!
 
Trav!
 
Från turen med Clarinett, så fint ute nu!
 
Wasabi efter ridning! 
 
Dock såg de flesta bilderna ut så här... Typiskt Wasabi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0