Lospår!

I fredags järvspår och i dag lospår, märks att jag bor mitt i skogen!
 
Det var väldigt lugnt i morse så jag blev väldigt förvånad när jag kom till Lindas hästars hage och den var totalt demonterad. En stolpe var av, en var upplyft, isolatorer trasiga och tråden huller om buller och av på flera ställen. Hästarna var kvar i hagen och till syntes oskadda.
 
Jag lagade hagen lite provisoriskt, får göra det ordentligt senare, och longerade sen Forzett och åkte på jobbet. Eftersom jag tyckte allt var lite konstigt så bad jag Nisse åka dit och kolla till hästarna på dagen. Min tanke var att någon hade rullat fast i tråden och det kan ju bero på kolik till exempel. Men när Nisse var där och kollade så hittade han färska lospår rakt igenom hagen, spår av en stor lo och minst en liten, alltså troligtvis hona med unge eller ungar. Kanske inte så konstigt att det varit rörigt där!
 
Efter jobbet gjorde jag pizza och sen red jag lite dressyr med Clarinett. Nu behöver jag hitta känslan hur jag ska sitta och hur jag ska rida i sluta. Just känns det mest som jag slår knut på mig själv! Men jag ska ju på kurs i morgon så förhoppningsvis kan jag få lite bra bilder på näthinnan och tips med mig då! 
 
Jag skulle egentligen vilja tälta utanför hagen nu för att kunna ha koll på mina hästar och alla rovdjur som smyger omkring. Men det skulle ju vara jättekallt och jag skulle nog bli rätt skraj om jag öppnade tältet och tittade på ett lodjur eller järv! 
 
 
Clarinett efter ridning! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0