Juldagen!

Det blev en kall juldag i år!
 
Varit 20 grader kallt hela dagen, vackert och sol men kallt. Nu sent i kväll började det snöa och blev mildare, nu bara -8 grader, så det finns hopp! Inte blivit så mycket gjort i dag men det behöver det väl inte bli heller på jul? Jag tog en lugn förmiddag och sen när jag var igång i stallet så mockade jag först en lösdrift och fixade lite med en hage innan jag började med hästarna.
 
Longerade Chokladen och Movie. Lite roligt med Chokladen som blivit så mycket rörligare i höst vilket syns nu! Jag har egentligen inte gjort något annat än jag brukar, samma jobb med samma frekvens men lite annan tanke, syfte och mål. Egentligen har jag bara ändrat lite fokus på formen, och ska man hårddra det så handlar det bara om lite mer öppen käkvinkel och fokus på hur de lyfter ryggen. Jag tycker ju att jag känner stor skillnad på Chokladen när jag rider henne men i dag syntes det även skillnad i longering en, en helt annan bärighet! I alla fall tills kompisarna drog en repa i hagen och Chokladen fick ett frispel och började bocka och sparka bakut. Det är inte likt henne, enda gången hon kickat en massa bakut var när vi första gången började kunna släppa på hennes SI-led, så hon känner sig nog loss i kroppen nu! Movie var pigg och busig men ändå lugnare än i fredags.
 
Sen hjälpte jag Nisse att mocka lite innan vi gick in och fikade varm choklad med grädde! Blev några sidor i boken i dag med innan vi åkte till några bekanta på middag, julmatsrester såklart. Trevlig kväll som avslutades med att natta hästarna. Nu ladda om för i morgon då jag hoppas på mildare väder så jag kan jobba hästarna lite mer ordentligt!
 
Chokladen på banan i dag!
 
Och Movie! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0