December!

Adventskalender, nära ko upplevelse och julklapp, blev en rivstart av december!

Började dagen med frukost på sängen och adventskalendern på tvn, dessutom hade jag köpt varsin chokladkalender till mig och Nisse så det blev mycket adventskalender!

Sen i stallet började jag med att trycka in en varsin bal i två hagar. Första gick bra, andra gled i sidled så det gick ju sådär... Sen igång med hästarna, Forzett longerade jag och gjorde uppsittningsträning, nu har hon accepterat att jag klättrar upp och ner fyllt ut så dags att gå vidare. Sen red jag Grå och Clarinett.

Vidare till Nisses stall och islänningen. Tömkörde i dag med, och han testar en del fortfarande men riktigt fin där emellan. Avslutade med uppsittningsträning med honom med. Sen kom dagens nära ko upplevelse! Nisse hade sa innan jag tog in islänningen att han hade flyttat korna till ny hage, han har 4 kor eller egentligen kvigor. När jag kom ut med islänningen såg jag att de hade rymt men var på annan del av gården så jag gjorde inget åt det då. Men när jag hade ställt in islänningen så han stod på gången så såg en av kossorna att stalldörrarna var öppna och hon kom springandes över gården och in i stallet, dessutom med en bjällra på sig! Klart hästen blev rädd! Men han hann inte kasta sig för jag jagade ut kon ur stallet!

Jag är ju inte så van vid kor, tycker att de är stora och svåra att läsa. I alla fall så kom dagens andra nära ko upplevelse när jag sen skulle leda ut islänningen i hagen, när jag öppnade stall dörren på baksidan så stod alla fyra korna där! Men hästen tyckte inte att de var så farliga när de stod still så vi kryssade runt de på väg till hagen! Sen följde de efter mig över hela gården när jag gick från stallet, och gick tillbaka till sin hage! 

Gjorde middag och sen i väg på lektioner. På första stället fick jag en julklapp, hon brukar ge mig julklapp och ville vara ute i god tid utifall det blir inställda lektioner nu i december. Det var ju ingen dålig julklapp heller, ett sjukt fint schabrak!!! 

Nu sova och ladda för jobb i fyra dagar på Ica! 

Balen till Lindas hästar blev inte så bra... 

Wasabis täcke har fått ny design! Tror inte att det är så regntätt längre! 

Grå efter sitt pass, åtminstone ett öra fram! 

Bob! 


Det fina schabraket jag fick, och Nisses katt Holger! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0