Tisdag!

Sjukt trött efter lång och intensiv dag!
 
Förutom att mocka en lösdrift så gjorde jag i ordning en hage också innan jag började rida. Först ut var Clarinett, banan var blöt men helt okej. Clarinett var riktigt fin i höger galoppen i dag vilket känns bra när vi knappt galopperat sista veckorna. Sen red jag Oskar som fick testa att flytta sidvärts i trav, han gjorde det bra men lessnade fort så då red vi runt träd i snön utanför banan i stället. Longerade även Chokladen i snön.
 
Sedan kom det en häst som ska vara här på igångsättning, en gigantisk herre på 178 cm! Jag kommer få svindel! Han har inte gjort så mycket sista månaderna och behöver även musklas upp. Blir spännande, jättefin häst i alla fall. Red sen Grå, hon var i början mest fokuserad på den nya hästen men när hon slappnade av blev hon fin.
 
Hade en bra plan för mat, snabblagad, men Nisse hade lovat sonen som skulle komma förbi ugnspannkaka så det blev lite tight med tid för mig att äta innan jag åkte på lektionerna, drack kaffet i bilen! Ett par lektioner och sen tillbaka och tömkörde Paulas häst igen. Sist testade han mig lite men inget sånt i dag. Sedan till stallet och tanken var att jag skulle ta Wasabi i töm men när jag hade tränat så hörde jag att det blev oroligt i hagarna, tittar upp och ser att de två dräktiga stona med kompis galopperar runt på gården som galna! In med Wasabi i en box, lagade hagen och fångade in dom, Nisse kom och hjälpye mig vilket var tur eftersom jag första gången bara fick in två, dom sen drog ut igen när jag skulle få in den tredje.
 
När allt lugnat ner sig så släppte jag ut Wasabi igen, hon fick bara "stå på box" träning i dag, och sedan kunde jag natta hästarna. Nu hoppas jag att de håller sig lugna!
 
Oskar i skogskanten!
 
Den nya hästen Kayden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0