Dressyrtant!

Det är sällan den här, numera, dressyrtant en hoppar, men igår kväll hände det! Dock så lågt att hindren nästan var nedgrävda! 
 
Först en fredag på Ica, sen lite mat och så stallet. Först red jag Zayats som fick prova att hoppa lite med ryttare! När jag värmde upp så jobbade vi med styrningen genom att vända runt hindren en massa, sen travhoppade vi tre små hinder. Några gånger travade hon bara över, men flera språng blev riktiga och bra så det kändes som hon kom på vad det gick ut på. Vi provar igen om någon dag!
 
Sedan tog jag Kayden, han var visserligen lite störig att göra i ordning men annars betydligt lugnare än han varit sista veckan. Jag tömkörde först lite, satte ringar i sadeln och jobbade han lite så. Sen satt jag upp och red lite, jobb i skritt med att få honom att släppa i halsen. Han känns lite spänd och avvaktande när jag rider, och han använder halsen till att hålla emot, så jag vill få honom att släppa och bli eftergiven i halsen först, så hoppas jag att ryggen följer med sen. Fick till det kortare stunder igår så det kommer förhoppningsvis!
 
Nu helg, och ute blåser det såklart, är ju ändå valborg!
 
Det lilla hindret, bland annat, hoppade jag och Zayats!
 
Efter ridning!
 
Så här satte jag tömmen i sadeln på Kayden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0