Aprilväder!

Blåste kallt igår och jag frös när jag hade haft lektioner, trots vinterkläder. Men det var ju ändå inget mot det aprilväder som drog in sen, vädret är verkligen nyckfull i april!
 
Jag tog Grå i töm på morgonen, hon fick jogga lite lätt på gräset utanför banan. Sen åkte jag i väg på lektioner, och jag var så kall när jag kom hem igen! Även om det var plusgrader så blåste det kallt! Gjorde köttfärssås och bandspagetti till mat innan jag åkte till stallet.
 
Red Zayats, när jag tog in henne fanns det inte en snöflinga i luften men när vi började rida toksnöade det! Vi red på slingan och när vi var klara så hade det slutat att snöa, men jag var helt vit!
 
Sedan kom Linda och vi red ut, jag red Clarinett som var på tramshumör och tittade på allt längs vägen! Sedan fick Chokladen jogga lite i töm också innan jag gjorde klart i mitt stall. Hos Nisse vsr det en häst med lite kolikkänning så det blev lite stök med den, gå promenader och lura i vatten, men nu på morgonen äter den igen så det går nog bra. Verkar kunna bli lite snö och kyligt i dag med, men med april vet man ju aldrig! 
 
Grå på morgonen! 
 
Zayats i snöstormen! 
 
Här ser man i bakgrunden att stonas hö blivit helt vitt av snön! 
 
Från turen med Clarinett! 
 
Och Chokladen i skymningen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0