Regnkläder!

Regn och rusk i dag och jag tittar på regn och vinterkläder! Synd att jag har så lite pengar annars hade jag nog beställt en hel vintergarderob i kväll!
 
I morse innan jobbet så tog jag Lemonaden i töm och red ut Zippin i skogen. Det är mycket sly och löv nu och jag var glad att jag tog täckkjolen trots att den är lite väl varm nu för jag blev rätt blöt ändå av alla löv. Zippin var lite spänd och blev väldigt trött, men lyssnar ändå även om hon nog helst hade velat springa nerför de branta backarna på hemvägen.
 
Efter jobbet och snabb middag så fick Szum gå i töm och sen kom Nisse och körde höbalar. Clarinett var mer än nöjd med att få hö igen, hon trodde nog att hon skulle banta sista veckorna på betet när det varit sämre gräs, hennes matte har inte varit så orolig för det eftersom hon är i rundaste laget, alla mina ston har varit ovanligt tjocka i sommar men nu är det mest Clarinett och Dajmen som är för tjocka, de andra är lagom i hull, Szum är lite tunn men annars är de fina. Sen får vi se hur årets grovfoder är och hur hullet utvecklas på dom!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0