Pissväder!

Vilket skitväder! Hällregnat mest hela dagen och än har det inte slutat! Det är vatten överallt och hagarna som jag tyckt varit helt okej i höst är ju vattensjuka och leriga, så onödigt!
 
På förmiddagen var det lugnare med regnet, Nisse körde balar till mina hästar, jag tog Zippin i töm, började städa garaget (där vi har alla täcken och hästgrejer) och gjorde klart hagen jag hållit på med. Sen var jag blöt! Värmde mig och torkade kläder, åt soppa sen igår till mat och registrerade stallet hos jordbruksverket! Jag har velat dra på det in i det sista eftersom jag inte är riktigt bekväm och nöjd med att allt ska registreras. Tror att det bara är för att ha koll och kommer användas för att göra kontroller och få in avgifter, men jag hoppas att jag har fel. Det gick i alla fall betydligt smidigare än jag befarat och jag var klar på mindre än en halvtimme och bara en kaffekopp! Däremot när jag sen på kvällen skulle lägga in Bea så var det lite krångligare, då jag inte hittade vart jag skulle gå in, men jag lär mig förhoppningsvis.
 
Jag, Linda och Sanna fortsatte städningen av garaget på kvällen så nu är det riktigt fint där! Vi bytte även några täcken och eldade lite rat från garaget. Sen blev det päronpaj med glass som fika! Nu regnar det fortfarande och jag bävar för i morgon när världen kommer vara som en sjö!
 
Förväntansfulla flickor väntar på mat! Clarinett, Chokladen och Grås huvud.
 
Naturligt vindskydd! Dajmen och Wasabi gillar inte regn! På kvällen hade alla fem flickor trängt in sig där!
 
Holger, Nisses katt, passade på att mysa i soffan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0