Lång onsdag!

Lång dag igår, inte alls så pigg i dag!
 
Började igår med hästarna hemma. Först ut Dajmen som jag skulle tömköra, ett par månader sedan hon hade grejer på sig sist, hon är lite longerad men då bara i träns, men ingen reaktion på gjorden. När vi kom upp på banan skulle jag bara flytta på en sockerbit så travbommarna blev låga. Dajmen blev jätterädd för ljudet, kastade sig i väg och drog omkull mig! Jag försökte hålla i henne men blev tvungen att släppa, hon blev rädd för tömmen som hängde efter henne och drog i väg i bocksprång. När tömmen gick av stannade hon! Allt gick egentligen bra även om jag blev lite rädd då det verkligen hände på ett ögonblick, tömmen gick av men den går att laga. Jag longerade henne sen och det var inga konstigheter och hon var lugn.
 
Sen red jag Chokladen, hon kändes riktigt bra, Lycka och Szum. Det går långsamt med igångsättningen av Szum men igår lite travjobb men han var lite jobbig, som tur är vet jag att han blir bättre bara han kommer igång lite mer. 
 
Snabbfika och sen kom Linda och hämtade mig och vi skulle åka ochlåna transport. Där uppstod ett problem! De jag skulle låna transport av hade glömt det och var inte hemma, det stod en grävare över vägen och det var punktering på transporten. Vi funderade lite på lösningar, de var på väg hem och det skulle nog gå att hinna fixa allt, men vi fick tag i en b-lastbil att hyra i stället och åkte och hämtade den i stället! Trots att det blev en längre bit att hämta bilen så hade vi lastat in Bea och Lemonaden bara en halvtimme senare än vi hade tänkt!
 
Vi åkte alltså in till seminstationen och kollade att de var dräktiga, och det var de fortfarande! Både Bea och Lemonaden är snart på 90 dygn och behöver kollas för att betala 90 dygns avgift, och för att kunna försäkra de. Skönt att de fortfarande var dräktiga, men det känns långt att köra drygt två timmar åt varje håll för att sen vara där en kvart typ!
 
Vi nattade hästarna snabbt och städade ur lastbilen, sen köpte vi pizza (fast pizzerian egentligen stängt) på vägen när vi lämnade igen lastbilen. Så vid 22-tiden var vi hemma och det blev en sen middag! I dag är i stället Nisse i väg, han ska hämta hem hingstarna som varit på sommarbete i Dalarna!
 
Närgången Lycka efter ridning!
 
Bea och Lemonaden i kameran på väg till seminstationen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0