Veterinärmorgon!

Effektiv förmiddag, ganska oeffektiv resten av dagen...
 
Uppe med tuppen då veterinären skulle komma tidigt, vaccinerade Clarinett, Grå, Lemonaden och Zayats. Det tog en dryg kvart sen var veterinären på väg till nästa. Jag red Chokladen, som det börjar lossna på i galoppjobbet igen, och Lycka som jag galopperade för första gången, hon kan ju vara galopperade tidigare men inte på banan. Szum tog jag i töm, med longerlinor som tömmar, och då regnade det rejält på tvären! Blev less och gav upp för stunden men hann knappt från gården innan solen sken! Sen fortsatte det så hela eftermiddagen, först sol sen regn och sen sol igen!
 
Jag och Nisse åkte och köpte hönsmat och spån, och åt. Liten micropaus och sedan kvällspasset i stallet. Sanna ska hjälpa mig med Dajmen och hennes inridning, kan inte säga att det gick så bra i dag! Longerade, jag satt upp ett par gånger och det gick bra. Dajmen är ju väldigt mycket en mattehäst, men Sanna hade försökt bli kompis med henne innan. Hon skulle prova sitta upp och jag höll i, men när Sanna satte sig så for Dajmen i väg och Sanba åkte av. Inte bra! Jag kunde efter sitta upp utan problem och Sanna kunde stå i stigbygeln, vi har minst sagt lite att jobba med!
 
Efter det red Linda en hopplektion och så avslutade vi med fika, och äntligen saffransbullar! Kanske lite tidigt, men gott! Jag tycker att jag inte fått något gjort i dag, jag är väldigt less nu. Less på leran och regnet, på att inte ha pengar, att det är lite lektioner nu och framförallt på att Zippin fortfarande är kvar fast jag sagt 1 oktober som senast dag att hämta henne. Jag hinner och orkar inte med! 
 
Chokladen på banan 
 
Flickorna gillar inte heller regn... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0