Fredagshets!

Fredag igen och på jobbet märks det inte längre att det är en pandemi, massor av folk och trängsel. Det är ju lite både och måste jag säga, vissa saker var ändå rätt bra under pandemin, som att man höll avstånd...
 
Jag började hemma i morse med att tömköra Dajmen. Höll inte på att kunna fånga henne då jag hade smörjt Grås ben med kylgele och händerna luktade av den. Men jag lyckades lura henne. Efter Dajmen skulle jag rida Zippin, men hon var riktigt spänd när jag suttit upp och sköt lite rygg, jag bestämde mig snabbt för att sitta av! Då var hon ändå longerad innan men jag misstänker att hon spänt sig i hagen när hon varit utan täcke i kombination med att munkpepparn hon äter är slut, hon var spänd i ryggen men hon blir även lite knepig när hon inte äter munkpeppar. Dock har hon bara varit så här pass spänd vi ett eller ett par tillfällen innan. Longerade lite till och släppte sedan ut henne med täcke.
 
På jobbet var det då väldigt mycket folk och försäljning. Efter jobb och middag red jag Lycka, vi fortsätter träna på servostyrningen som faktiskt börjar bli bättre, däremot behöver konditionen på både häst och ryttare bättras, båda blev trötta efter tre galoppfattningar!
 
I morgon väntar mer jobb, såklart! Som vanligt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0