Våffeldagen!

Så fantastiskt väder igår, sol och bara lite blåst!
 
När jag började rida var det fortfarande isigt och lite halkigt men när st började tina så blev det bättre, även om det på kvällen var lite tillbaka till utgångsläget. Men det tinar fort sås snart är isen väck! Jag red Lemonaden först på banan, även om det bitvis var lite halt så travade hon på Bea och utan den där osäkerheten som kom fram på förra passet när hon bockade. Sedan red jag både Clarinett och Zippin på slingan där det faktiskt fortfarande var rätt bra underlag, men är nog sista dagarna för man ser knappt vart stigen går längre.
 
Avslutade med att longera Wasabi, hon har haft nästan tre veckors vila men nu mjukstartade vi vårens jobb lite. Sen lagade jag middag och duschade, åt och åkte på Hammarn i full fart. Köpte foder och var på massage, var alldeles för uppe i varv först men jag behövde verkligen massagen eftersom jag hade huvudvärk av nacken. Fortsatte efter med att ha två träningar, på hemvägen stannade jag och hjälpte en tjej att prova några sadlar och så avslutade jag med att ta Juliette i töm åt Paula.
 
Och våffeldagen till ära så gjorde jag såklart våfflor på kvällen som kvällsmat. Jag känner mig nästan lite lurad, det var första gången jag gjorde smeten från grunden eftersom jag trott att det var svårt att göra våffelsmet, varför skulle det annars finnas att köpa? Men det var ju väldigt enkelt, tog ju ingen längre tid än att göra det med mix och blev ju mycket godare. Jag kommer inte att köpa mix mer i alla fall!
 
Ni ser vädret, helt fantastiskt! Stigen på slingan syns knappt längre men det var bra underlag ändå. Här med Zippin! 
 
Min snygga bäbis häst, Wasabi! Hon är fortfarande bäbis fast hon blir 4 i år. 
 
 
Och så en lite busigare bild:
Såklart blåste det lite igår med, om än inte som tidigare! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0