Mer bruksprov!

Tycker att jag gjort det ganska bra i dag som hunnit jobba sex hästar i dag trots att det känns som att jag mest tittat på sändningarna från bruksprovet.
 
Soligt och fint på förmiddagen men blåste rätt ordentligt, på eftermiddagen var det lugnare med blåsten men ingen sol. Efter att ha mockat en av lösdrifterna så red jag först Zippin. Igår var hon så himla trevlig att hantera men i dag var det sura miner igen, jag har sagt det många gånger nu men den där hästen är konstig... Hon fick i alla fall pulsa lite i snön. Det fick även Lemonaden som jag red dressyr på i snön, och sen avslutade med att galoppera på banan, så nu har vi gjort det med. 
 
Sen skynda hem för att se Rollcat hoppa på bruksprovet, jätteduktig och så fin. Tittade sedan ångra timmar på bruksprovet, det är ju så roligt och intressant att se! Men hann även under tiden göra en ost och skinkpaj som vi åt till middag. Kvällspasset i stallet började med att Wasabi fick jobba i töm med mycket galopp jobb. Sen red jag Chokladen, planen var bara att jogga henne lite lätt eftersom hon vilat i helgen när hon varit lite tjock i ett bakben efter att troligen sparkat sig själv, men hon kändes så fin att det blev ett helt dressyrpass om än lite lättare. Red även dressyr med Clarinett och nu har jag funderingar om vilken som egentligen ska få följa med på träningen på lördag? Sist ut tog jag Bea i töm åt Linda, sen nattning av hästarna. Just nu går det galet mycket vatten, tror att vi vattnat 18 dunkar till dom bara i dag!
 
Zippin i solen!
 
Och Lemonaden, lite mindre sol dock!
 
Wasabi i töm!
 
Chokladen efter sitt ridpass! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0