Intensiv onsdag!

Gårdagen bjöd på regn, men det hann jag knappt märka av!
 
På morgonen red jag ut Zippin, hon fick gå offroad i skogen ovanför gården. När jag red ut dagen innan tyckte jag att hon var slarvig med att lyfta på fötterna så då blev det här ett bra jobb, behövde dessutom inte rida så länge innan hon var trött! Sen tömkörde jag Pricken som jobbade på bra, men försökte springa ifrån arbetet när det blev jobbigt lite denna gång. Mycket fokus på att vända för innertömmen och inte bara börja halsen och försvinna i väg utåt, han blir jättefin när jag får till det!
 
Sen fika och ombyte för att ta mig i väg på jobbet. På jobbet var det inte bara varmt utan även mer stressigt än vanligt. Onsdagar har vi hemkörning av varor vilket tar mycket tid, vi var dessutom igår två kort på personalen fram till eftermiddagen då en vikarie kom in och vi bara var en kort....
 
Hem från jobbet gick det fort! Jag skulle få en häst och de ringde och sa att de var framme redan 10 minuter innan vi stängt på jobbet! När jag kom hem var hästen i hagen redan så det gick ändä smidigt, det är en bruks nordsvensk som ska ridas in, en jättefin tjej som heter Ratina.
 
Linda kom precis innan de åkte och jag hjälpte henne att rida Szum innan vi nattade hästarna och fixade kvällsfika med rostade mackor och köpt kaka med salt karamell och jordnötter! Jag fick på kvällen troligen ett brunstet blodkärl (??) i fingret så det är blått och går inte böja, så just nu klurar jag på hur jag ska kunna rida i dag?
 
Trötta flickor igår morse, Wasabi och Grå!
 
Pricken i töm på morgonen!
 
Ratina, visst är hon fin? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0