Vintersol!

I morse var det kallt, och prognosen visar riktigt kallt i nästan en vecka till. Jag ställde in lektionerna för det var ännu kallare dit jag skulle och jag trodde att det skulle fortsätta vara kallt, men nu i kväll var det ju betydligt mildare än i morse! Lite surt, men jag vet ju inte hur kallt det var dit jag skulle, men ändå...
 
Jag började i alla fall med att köra in balar i alla hagar med bilen. Såklart jävlades det en del och en buckla på bilen fick jag betala med. Sen mockade jag två av lösdrifterna och redan här var jag slut sen! Men red i alla fall Clarinett på slingan, den behöver fortfarande trampas ihop mer för att bli riktigt bra så vi får rida mer. Sen Lemonaden som jag inte ridit sedan nyårsdagen, longerade lite och red på banan, och det gick så himla bra! Kunde trava en massa och hon kändes avspänd och fin. Tog även Dajmen som det var ännu längre sedan jag satt på, longerade och skrittade lite uppsuttet vilket kändes bra tills jag satt av, då blev hon rädd och jag fick sedan sitta upp och av lite för att träna.
 
Sen dgs för middag, och jag gjorde baconlindad kyckling med potatisgratäng, så gott! Kvällspasset i stallet så träffades jag och Linda, och red. Paula var också där en stund och hjälpte mig att fånga Zippin, som jag sedan först longerade och sen red. Var längesen sist jag red, hon började med att sparka bakut flera gånger men sen skötte hon sig!
 
Nu sovdags, undrar om det är kallt i morgon?
 
Sol och vissa måste jobba medan andra står och äter... Från Clarinetts rygg! 
 
Innan avsittning från Clarinett. 
 
Och här gick solen ner, från Lemonaden! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0