Nyårsdagen!

2021 börjar bra med snö och hästjobb!
 
Jag började gårdagen med Lemonaden, hon fick jobba lite i töm och sen satt jag upp och red lite. Nu var det ju två veckor igen sen jag satt på henne sist, men hon var avspänd. Jag måste försöka rida oftare så vi får lite utveckling!
 
Sen var det Wasabis tur, och det verkligen kröp och kliade i hela kroppen på henne! Jag longerade först och hon busade lite, sen satt jag upp och skrittade. Bromsen fungerade bättre än sist men hon hade en masa fyr för sig, drog i tyglarna, vinglade, skulle klia sig och hon försökte även att lägga sig en gång! Red ut från banan och satt av i snön där, hann bara sitta av och börja gå med henne så hade hon lagt sig och försökte rulla sig i snön! Fick upp henne och gick en sväng för jag ville testa att gå över diken med henne. Hon hoppade stort över dikena och när vi gick över det sista tog hon ett stort språng och kickade bakut, jag blev givetvis träffad och åkte omkull! Lyckades i alla fall hålla kvar henne och kravla mig upp, vi gick tillbaka sen och jag kommer nog få ett rejält blåmärke på låret. Men nog märktes det att det var myror i hela kroppen på henne!
 
Sen longerade jag Szum, han har vilat nästan hela december och tyckte nog att det var dags att börja jobba igen för han var full av bus och energi. Och sedan kom Linda till stallet och vi red ut med Bea och Clarinett. Det snöade hela dagen och underlaget var helt okej för att kunna trava lite lugnt ute även för Clarinett som inte har skor.
 
En snabbfika och så i väg på Hammarn för ett par lektioner och en tömkörning. När jag kom hem igen så gjorde jag pizza till middag, och sen återstod bara nattning av hästarna. Nu ny dag och ungefär samma upplägg som igår!
 
Utsikten från Lemonaden!
 
Wasabi innan ridning igår!
 
Inte lika smickrande bild, men den speglade hennes humör riktigt bra!
 
Från min och Lindas ridtur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0