Nu kommer kylan igen!

Så fint vinterväder igår, men såklart kom kylan med det och nu ska det vara runt 20 grader kallt i en vecka igen... Jag som vill rida en massa tycker att det känns jobbigt... - 19 grader igår kväll. 
 
Igår förmiddag passade jag i alla fall på att jobba lite hästar. Först Grå som fick gå i töm, sen Chokladen som jag red och som var väldigt pigg och busig! Hon fick börja med att pulsa upp det lilla spåret utanför banan och sedan lite travjobb på banan. De första varven gick mest ut på att hon skulle försöka dra ner huvudet och småskutta. Sist tog jag Wasabi, longerade lite och red sedan några varv på banan och checkade av start och stopp.
 
Sen ombyte och så åkte jag och Nisse till Sollefteå. Jag skulle till tandläkaren på undersökning, Nisse skulle hämta ut sitt pass, jag hämtade mina vinterridstövlar som fått nya dragkedjor och vi handlade foder och spån. Stannade och åt på hemvägen och en snabbsväng på Ica innan stängning, sen en kopp kaffe och kvällspasset i stallet. Jag tömkörde Zippin, hon har ju haft lite vila nu igen, först var hon ju lite ofräsch vid jul och sen har det ju dels varit svårt att fånga henne och så sista veckan har ju vädret ställt till det. Får se om jag lyckas få igång henne nu. Hon blir mycket trevligare när hon får jobba lite men det är ju inte helt lätt när det inte går att fånga henne. 
 
Nu ny dag, kallt och vi får e om det blir några lektioner i kväll, känns inte så!
 
Grå i töm i solen!
 
Utsikt från Chokladen som pulsar i snön!
 
Vår skugga!
 
Wasabi är egentligen jättefin men ser sällan normal ut på bild, samma sak igår..
 
Och på tal om hästar som ser tokiga ut så fick jag en väldigt gullig bild på Zippin igår som hänger på Szum!
 
Och Zippin på kvällspasset sen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0