Köldknäpp igen!

Igår morse var det kallt igen! Visserligen gnistrande vackert med sol men ändå - 22 grader på morgonen och lite för kallt. Nu hoppas jag att det är sista riktiga köldknäppen för denna vinter! 
 
Så det var lite bitigt när jag först jobbade Clarinett i töm och sedan red Zippin på slingan. Dock kändes det redan när jag red Zippin att det faktiskt var varmare i solen, så härligt att den äntligen börjat värma. Vi jobbade lite med traven på slingan och även om det blev ganska många bakut språng så gick det ändå hyfsat,skönt att börja vara igång med henne igen!
 
Sen värmde jag färdig gulaschsoppa till lunch och åkte i väg och jobbade eftermiddagen på Ica. Gäller att försöka jobba igen det jag förlorat nu när jag var sjuk så lite extra timmar är bra. När jag kom hem från jobbet så gjorde jag mat, åt och gjorde klart bokföringen och lämnade in momsrapporten, allt samtidigt! För att få lite tidsperspektiv så åkte jag från jobbet 18.30, vi stänger klockan 18 men hade en utlämning av varor efter och det tog lite tid att stänga. Så ni förstår ju att klockan var mycket innan jag kom till stallet, jag var där vid 20.30. Tog då Grå i töm, ville se hur hon rörde sig efter sår skadan men det märktes inte av alls. Däremot var hon lite stum och stel bak, speciellt på det vänstra bakbenet där hon har muskelskadan, och jag misstänker att hon har lite träningsvärk sen de härjade runt i tisdags.
 
Väl hemma igen så var det bara att äta en tallrik fil och sen sova. Kändes i alla fall bra att vakna upp i dag och nästan 10 grader varmare än igår morse!
 
Zippin på slingan igår! 
 
Nisses hund, Deja, hoppade in i min bil igår och vägrade kliva ur, hon ville nog att vi skulle åka och göra något roligt! Undrar om hon hade velat följa med på jobbet? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0