Brunstiga brudar!

I natt vaknade jag vid 3 och tyckte att det var ovanligt tyst, vi har i vanliga fall tvn på, min första tanke var att det var skönt och jag var på väg att somna om när jag började fundera varför. En fas hade gått, så det var både mörkt, tyst och kallt! 10 grader i sovrummet och det tog tid att somna om även när Nisse bytt säkringen.
 
Mina ston är brunstiga och tokiga nu. Och i morse var dom ute på vift igen, eller egentligen inte ute då hälften var i hagen, plus Wasabi då som inte skulle vara i den hagen... Det gick ändå smidigt att gå in dom i sin hage och Bea i sin, och laga hagarna, men Wasabi följde inte med Bea så jag lät henne vara medan jag fixade. Sen tog jag henne direkt till stallet och gjorde i ordning henne och så fick hon jogga lite i töm när vi ändå höll på!
 
Sen fika och ombyte och i väg på Ica. Jag har bytt en dag på mitt schema varannan vecka för att jag och Linda ska kunna rida mer tillsammans så jag jobbade i dag i stället. Kommer ta några veckor att komma in i det. Efter jobbet och mat så longerade jag Zippin. Hon är också brunstig och därmed piper och skriker när man borstar och tar i henne så longering känns lämpligt, dessutom var det ju 18.5 grader ute så även för den delen. Vi jobbade med avsaktningar och att kunna skritta lugnt mellan på linan.
 
Nu är det någon grad mildare och jag hoppas att det ska fortsätta åt det hållet!
 
Wasabi i töm i morgonsolen!
 
 
 
Trötta brudar efter nattens raggningsrunda! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0