Tisdag!

Som jag har längtat efter att galoppera i skogen dessa veckor med gips! I kväll kände jag att jag var i gammal god form igen och kunde göra det igen!
 
Jag började dock med hästarna hemma. Tog Pricken utanför boxarna, han var lite mer spänd där och det var ju inte så konstigt då det är mer störningsmoment som en häst i boxen, en katt på jakt och grejer som ligger. Men trots att han var lite spänd så gick det bättre att rida, vi kom från pallen och kunde rida i väg lite mer, men fortfarande tveksam och låser sig emellanåt. Tror ändå att jag är inne på något och testar mer i morgon!
 
Red även på Ratina, men på banan. Hon var frustrerad och utan tålamod när jag började, skulle inte stå still vid pallen och sen backade hon eller viftade med frambenet när hon inte förstod. Men däremellan skrittade vi runt på banan och styrde åt olika håll utan problem!
 
Sen åkte jag i väg och hade en lektion, sen tillbaka på gården och hann sortera lite täcken innan det var dags för nästa elev. En ung tjej som kom med två tinkrar som hon red varsitt pass hoppning med! Efter henne var det hög tid för mat, gjorde pasta med bacon och kycklingsås, rensade frysen på påsar med ensamma kycklingfiléer. Jag måste vara expert på att lämna en eller två filéer i varje påse, gott blev det i alla fall.
 
Kvällspasset så red jag ut Clarinett, hon hade dålig kondtion innan min skada och inte är den bättre men i kväll kunde vi trava och galoppera uppför backarna. Avslutade sedan med att göra bakbromsträning med Chokladen och Wasabi.
 
Utsikt från Ratina!
 
Wasabi var väldigt ofokuserad när vi försökte med bakbromsträningen.
 
Grå och Chokladen myser! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0