Skitväder!

Vilket skitväder! Regn och blåst, 7 grader ute och jag undrar vart sommaren tog vägen?
 
På förmiddagen så tog jag bara Zippin i töm och nere på betet longerade jag Wasabi och satte på täcke. Sedan åkte jag och Nisse till Östersund och hämtade hem hans sto som varit på betäckning, tyvärr utan att bli dräktig. På vägen dit stannade vi på Hööks och jag köpte back on tracks handledsstöd som jag ska testa, först på handen som jag bröt men jag har ju även problem med den andra handleden så förhoppningsvis får jag mycket nytta av den.
 
På kvällen när vi kom hem så åkte Nisse och hämtade nykläckta kycklingar medan jag nattade mina hästar, det innebar även i kväll en massa byten av täcken och fick även i kväll åka en extra gång och hämta täcken. Men nu är alla mina egna hästar täckande och det känns bra!
 
Stona gömde sig bakom en gran på förmiddagen! 

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Har använt BoT handledsskydd i över tio år, och även om de inte håller så länge tycker jag de funkar bra!

Tänk bara på att vänja in dem försiktigt. Någon timme första gångerna bara, och sedan öka på. Man märker inget om man råkar ha på dem för länge, men det kommer ont efter, när man tar av dem. När kroppen väl vant sig verkar det gå bra, även om man bara använder skydden i perioder.

Hoppas de hjälper dig, och jag hoppas ni inte blåser bort (tror det blåser värre hos dig än här på kusten idag).

Svar: Ja jag har försökt läsa instruktionerna noga, och hoppas på att det ska hjälpa! Man kanske kan köpa en helkroppsdräkt sen? 😂 Blåst som sjutton igår och i natt, jag hoppas att det ska lugna ner sig under dagen!
Pernilla Engström

2021-08-26 @ 07:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0