Dräktigt!

Ingen sovmorgon i dag heller, känns inte som semester...
 
Väckaren ringde tidigt, Linda var här långt före sju och vi kopplade på transporten och åkte ner till betet och lastade Bea. Resan gick mot Östersund och seminstationen, Bea kollades på lite knappt 40 dygn och Lemonaden var kollad på ca 30 dygn och fick följa med hem. Båda glädjande nog fortfarande dräktiga!
 
På hemvägen gjorde vi en repa på Lillänge innan vi åkte hem. Efter att ha lämnat av hästarna, lämnat igen transporten och hämtat ett paket (som vi beställde för 4 veckor sedan!!!) så gjorde vi äppelpaj och drack kaffe. Sen på kvällen blev det stallet igen och besök av en gammal vän, hon fick hänga med när jag jobbade tre hästar, samtidigt som vi pratade för fullt! 
 
Först ut var Pricken som jag gjorde en repetition av gårdagen med tömkörning på gården. Inte alls lika spänd i dag och vi tömkörde även runt träd i skogskanten och det var stor skillnad på det jobbet mot när jag gjorde det för ett par veckor sedan. Sen longerade jag Zippin, hon har vilat den jag bröt armen men nu ska hon igång igen. Sist ut var Ratina som jag travade runt på banan, hon väldigt fokuserad och lyhörd i dag. 
 
Självklart hängde hon med och nattade hästarna nere på betet, och efter ytterligare lite surr så åkte jag hem och började på med lite bokföring. Den lär jag få roa mig med några dagar framöver! 
 
Tjejligan samlad när Lemonaden kom hem! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0