Odräktig!

Lång dag som inleddes med tjock dimma och som slutade med ösregn och åska!
 
Jag och Linda var uppe tidigt och redan strax före 6.30 var vi på väg med Lemonaden och Bea i transporten. Vi åkte till seminstationen för dräktighetskoll, för Lemonaden var det första kollen efter sista betäckningen och Bea är snart på 90 dygn. Som väntat var Lemonaden inte dräktig, hon brunstade ju förra veckan, så tråkigt men vi har ju verkligen gjort ett riktigt försök. Tre semineringar först med mitt första val av hingst, sen hingstbyte till sista semineringen, vi har tagit baktprov och hon är behandlad med två olika penicillin. Kan inte se att vi kunnat göra mer. Bea är fortfarande dräktig i alla fall.
 
Efter ett snabbt besök på Jula för att köpa en hylla till, så kom vi hem i hyfsad tid. Vi spolade ur transporten och så hjälpte Linda mig att åka lite på Satine. Jag har ju fått jobba henne mycket från marken men nu är inridningen på gång på riktigt när hon är skrittad uppsuttet. Sen tog vi med Nisse och åkte upp på byn och åt lunch på byns nya matställe, jättetrevligt och bra mat.
 
När vi kom hem var jag tvungen att sova en halvtimme på soffan innan jag kunde ladda om för några lektioner. Till sista lektionen hade himlen öppnat sig och det vräkte ner regn, och på hemvägen sen blixtrade det massor av gånger. Jag var glad över min nya regnrock men ändå rejält blöt innan jag var hemma och hästarna nattade. En dusch och sen varm choklad och ostmackor till kvällsfika.
Bea, Szum och Juliette i morse, ganska söta ihop! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0