Garagerensning!

Igår var jag lite seg, svårt att komma igång riktigt och började på med en massa andra projekt mellan ridpassen..
 
Så förutom att rida, tömköra och longera så satte jag upp den av vinterhagarna som jag rev i somras för att gå större hage till någon av hästarna. Sen satte jag ihop hyllan jag köpte, städade ur en del av garaget och plockade ihop täcken. Och så jobbade jag Szum i töm, red Zippin som fick repetera lite av det vi gjorde i början av sommaren som travbommar och skänkelvikning i trav, sånt vi inte gjort när vi inte haft banan. Jag red även Chokladen som fick hoppa ett sockerbitshinder på volt i galopp! Tog även upp Dajmen och longerade henne, hon har haft lite vila sen hon troligen sträckte sig i hagen gör två-tre veckor sedan, nu såg hon fräsch ut igen.
 
Så lite han jag med innan det var dags för mat, och nu fanns det grädde så blev hemgjord potatismos, köttbullar och gräddsås. Sen i väg på några lektioner, betydligt mindre nu när skolan precis börjat, och när jag kom hem igen så tog jag Bea i töm åt Linda. Nu fredag och Ica väntar efter en sväng i stallet.
 
Nya hyllan, rätt nöjd men behöver en till! 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Hej!
Tipsar dig om den här modellen på förvaringspåse som finns på Clas Ohlson (finns även i andra färger). Den är gigantisk och rymmer många täcken. Använder den till att sortera undan för olika säsonger. Bra format också så dom går att stapla på varandra.
https://www.clasohlson.com/se/Förvaringsväska-grå/p/44-4163-2

Svar: Dom såg bra ut! Jag har alla täcken som inte används nedpackade i olika liknande påsar, dels för varje häst och dels extra täcken. Men det är ju väldigt många täcken som ska ha plats!
Pernilla Engström

2020-09-04 @ 09:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0