Fars dag!

Lite kallare i dag, och lite segare i dag också!
 
Skulle rida Zippin först men hon var inte alls på humör, eftersom det var svårt att borsta så blev det i stället longering i bara träns. Hon är verkligen speciell men nu funderar jag på att ge henne en vecka vila och se vad det gör med humöret. Sen red jag Wasabi, skrittade på banan och jobbade med styrningen och sen testade jag att rida ut från banan för att se om det gick bra att rida fast det blev lite lutning och ojämnt underlag. Hon är ju så vinglig! Men det gick bra så nu kan vi snart styra runt träd och rida ut!
 
Lemonaden tömkörde jag först och sen satt upp. Ridit två gånger i höst om jag minns rätt och sist var hon väldigt spänd. I dag avspänd och det kändes riktigt bra, kanske vi reder ut dessa spänningar och kan rida i vinter? Till sist red jag ut en sväng på Clarinett.
 
Pallade med lite bokföring och hann se omhoppningen från inomhusSM som gick på tvn. Sen stekte jag pannkakor innan jag var tillbaka i stallet och Linda red träning. Efter den så fick Dajmen gå i töm och så körde Nisse balar åt mig. Till kvällsfika gjorde jag nyponsoppa, jag borde egentligen bokföra mer men är så trött så det blir duschen och sova i stället!
 
Wasabi!
 
Hon ser verkligen ut som en bäbis!
 
Och så äntligen bra känsla på min bästa Lemonad! Som jag hoppas att vi ska få till ridningen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0