Fantastiska november!

Även om det är en konstig november, och visst är det jobbigt med leran och mörkret men nog är det fantastiskt att det i november går att rida på mjuk ridbana, dessutom i ridbyxor utan långkalsonger och fleecejacka! Helt underbart!
 
Igår blåste det fortfarande, jag jobbade och sedan gjorde jag pizza till middag och red dressyr med Clarinett. I dag har det varit vindstilla och sol, och jag utnyttjade det med att jobba ett helt gäng hästar i töm. Vissa dagar är det mer tömjobb än ridning, ofta när jag inte hunnit rida å mycket eller om det varit väder som kan ha gett spända hästar, som nu när det stormade i torsdags.
 
Zippin var först ut, med henne hittade jag lite grejer att jobba vidare med uppsuttet sen. Szum fick rasta av sig lite i töm en, och Wasabi sen fick först trava bommar på banan och sedan tömkörde jag runt träd i skogskanten. Det hade två syften, dels så har jag tyckt att styrningen behöver trimmas och dels hoppas jag på att kunna rida där snart.
 
Även Chokladen fick gå i töm och sist ut red jag Grå, men hon kanske egentligen skulle ha gått i töm också för hon hade nog en del spänningar och kanske lite träningsvärk efter klättringen i onsdags för hon kändes lite stum och bromsig, i alla fall i början. 
 
Sen gjorde jag baconlindade kycklingfiléer och stripes till middag, fick vänta på Nisse som varit på körprov i Östersund men kycklingen blev ju ordentligt genomstekt i alla fall! På kvällen var Linda här och fikade lite glass, och nu är det bara att hoppas på en lika fin dag i morgon!
 
Wasabi i solen på banan!
 
Och i skogskanten!
 
Chokladen efter sitt jobb!
 
Och Grå innan avsittning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0