Omväxlande väder!

Jacka på, jacka av... Ena stunden sol och nästa hagel, det är verkligen varierade väder!
 
Igår fortsatte jag mitt hagbyggande och fixade ytterligare en av gräshagarna på gården. Även om det innan inte ser ut att vara så mycket att göra så tar det mer tid än man tror. När hagen var klar så red jag Zippin, började på banan men kände ganska direkt att jag inte hade så bra bjudning för dagen så red i skogskanten och styrde runt träd i stället. 
 
Sen en dryg timmes matpaus innan jag fortsatte hästjobbet. Red Grå som jag var nära att åka av när pisken, som jag lutat mot staketet, blåste ner samtidigt som vi red förbi och hon gjorde en hastig riktningsförändring! Satt som tur var kvar och resten av ridpasset gick bra. Lemonaden tog jag lite i töm, med Szums sadel, och avslutade med att sitta upp och skritta lite på henne. Hoppas på att komma igång med ridningen på henne nu igen.
 
När Linda kom så hjälpte hon mig med Dajmen. Var längesen vi jobbade med henne nu och det märktes, hon sköt rygg och hoppade i väg några gånger när jag hängde på henne. Jag hoppas att det beror på att det varit en paus med träningen nu och att det nästa gång ska gå bättre. Känner mig rätt uppgiven med henne.. 
 
Sen red Linda ett träningspass och så nattade vi hästarna. Nu ny dag och soligt än så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0