Löshoppningskväll!

Det blev en lång dag igår med, i vanlig ordning!
 
Förmiddagen ägnades i stallet, jag jobbade först Grå i töm. Hon såg inte helt hundra ut på måndagen men var då väldigt spänd i bakdelen där hon har sina muskelskador, men igår var hon inte alls spänd där, jobbade avspänt, såg jämn ut bak, fräsch och fin i vänster varv men en liten ojämnhet fram i höger varv... Får grubbla lite på det! Skrittade ut Clarinett i skogen och försökte hitta nya ridstigar och avslutade med att även Chokladen fick gå i töm.
 
En sväng på Hammarn för att lämna pappren till bokslut och deklarationen, sen hem och middag. På kvällen så löshoppade jag, Linda och Paula, vi tog 6 hästar med varierande resultat. Först Bea som hoppade lite spänt för dagen, Juliette som vi inte har löshoppat innan men hon är löshoppad, hon hade lite brått först men fick till några bra språng sedan. Hon har även tagit sig bra i kroppen på den här tiden, blir nog fin på några veckor till. Av mina var Lemonaden först, hon tycker att farten är viktigast och är definitivt snabbast! Fick dock till några bra språng när hon tog det lite lugnare.
 
Wasabi var ofokuserad men börjar komma upp i de höjder som krävs för visning. Dajmen började bra men efter att hon rättat en rivning med ett stort språng bangade hon ur när vi höjde sen. Vi sänkte och tog igenom det, men får se lite hur hon är nästa gång. Sist ut var Zippin som förra gången var bra med på vad det gick ut på men som tycktes ha glömt det. Igår var hon förvirrad och hoppade även ut från banan en gång... Vi avslutade dock med två bra omgångar.
 
Såklart sent innan vi var klara, Linda följde med och fikade glass så då blev det ännu senare!
 
Så här peppad var Clarinett när vi skulle rida igår!
 
Chokladens rumpa, typiskt bra bild för att jämföra med. 
 
Bea på löshoppningen! 
 
Lemonaden mitt i fällningen! 
 
Och Wasabi! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0