Dagdrömmar!

Vad vore väl en ledig dag i maj utan ett antal hagelskurar och ett rejält snöfall? Jag brukar släppa mina hästar på lite invändningsbete i mitten av maj, de brukar då klara sig på gräset med lite stödhö. I dag har jag släppt dom också, men i år inget gräs alls! Lär väl inte bli något heller i hagarna nu när de går där och trampar men jag orkade inte se dom i vinterhagarna längre...
 
På förmiddagen gjorde jag klar ytterligare en beteshage denna gång en hage några hundra meter från gården. När den var klar så red Paula lektion och efter den så släppte vi ut hästarna. Kan säga att de var självmotionerade sen!
 
Jag tog i alla fall Szum i töm och red Grå. Hade dressyrsadeln på henne och fick till ett par galoppfattningar som var de bästa någonsin med henne, och överlag helt ok (kom ihåg att hon inte är mycket galopperad och helst tvärnitar och sparkar när man ska galoppera). Så sen fick jag dagdrömmar om hur vi ska tävla dressyr och rida svåra dressyr rörelser sen! Tur man kan dagdrömma, som en parantes så heter ju Grå egentligen Daydream!
 
Sen var det dags för paus, som tur var tog jag den ungefär samtidigt som snöovädret drog förbi. Jag har fakturerat i dag, går ganska smidigt med det nya "programmet" men tyvärr kommer inte alla fakturor fram, eller hamnar i skräpposten, det är ett problem... I alla fall så åkte jag och Nisse upp på byn och handlade och åt pizza. Jag är egentligen ingen pizzamänniska men nu hade jag varit sugen på pizza i över en vecka!
 
Efter en kopp kaffe så gjorde jag ett nytt ryck i stallet, longerade Dajmen och gjorde lite uppsittning själv. Betydligt mer avspänd i dag så förhoppningsvis var det en dålig dag sist. Nu är det bara att ladda om för en intensiv dag i morgon!
 
Några bilder från hagsläppet. Konstigt med utsläpp utan gräs och med täcken på. Det är en kall vår vi har!
 
Wasabi, Dajmen och Chokladen 
 
Lemonaden i täten i den andra hagen! Clarinett, Juliette och Grå bakom. 
 
Clarinett är verkligen stallets drottning!
 
Fullt ös på Lemonaden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0