Corona-oro!

Corona-hysterin ligger verkligen över landet, jag känner mig orolig över att Sverige ska stänga ner på samma sätt som andra länder gjort. Det är klart att man inte ska tänka egoistisk i dessa tider, men det känns som det skulle vara en katastrof ekonomiskt om det nu. När man börjar ana att ryttarna får underlag igen och kan börja rida lektioner igen, skulle bli förbud mot idrottsliga verksamhet (som i Norge), eller förbud mot ridning som i Italien. Jag hoppas verkligen inte att det blir så utan att det här snart är över, att samhället fortsätter fungera och att lektionerna kommer igång nu!
 
Igår morse innan jobbet så joggade jag Dajmen i töm, och sen efter jobb och middag gick även Chokladen gå i töm. Det är halt igen men på dagarna tinar det och isen blir mjuk, jag längtar till att isen är borta och banan är bar!
 
På jobbet var det fullt ös, färre kunder men högre försäljning och mycket varor kom det eftersom vi försökt beställa på oss extra. Tycker att hamstringen var lite mindre igår, många kunder kommenterar och skrattar åt att det hamstras toapapper, men trots detta sålde vi igår nästan en halv pall med storpack toapapper! Kändes som nästan varannan kund köpte toapapper....
 
Måndagmorgon med sol och Dajmen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0