Blås-söndag!

Inte alls lika roligt väder i dag, blåst hela dagen och ganska rejält bitvis och på förmiddagen snö och sen regn på eftermiddagen. Jag hade såklart massor av ridning som plan men det blev inte så mycket i det här vädret...
 
Började i alla fall med att longera Eliskja, hon har haft två veckors vila men nu är det dags att göra sista rycket med henne. I dag fungerade galoppfattningarna väldigt bra i lina så jag hoppas att det ska vara samma uppsuttet sen. Sen red jag lite dressyr med Clarinett innan Linda kom och hjälpte mig med Itzy, i dag skrittade jag uppsuttet på henne och det fungerade bra så nu hoppas jag kunna göra det själv till veckan. Det har varit så givande med hjälpen av Linda denna vecka även om det bara blivit tre dagar vi har kunnat greja, jag skulle verkligen behöva lite hjälp och sällskap oftare men nu blir ju kvällarna ljusare i alla fall.
 
När vi var klara med Itzy skrittade vi ut Bea och Grå i skogen, Grå är inte förtjust i blåsten och var rejält spänd. Men trots det höll hon sig lugn och flippade inte ut på något vis, ändå framsteg. Så mycket mer blev det inte gjort i blåsten. Jag skrev fakturor, vi åt middag på byn och drack kaffe hos Nisses systerson innan nattning av hästar och Morden i Midsommer på tvn.
 
Dags för Eliskja att börja jobba igen!
 
Visserligen lite gul på magen men jag tycker att hon är fin i kroppen. Hon har även en exteriör som jag tycker är tilltalande som ridhäst, vilket också visades i helgen då hon fick pris på årsmötet för rasföreningen som den basjkir som visats med högst poäng under 2019.
 
Linda och Itzy efter dagens träning, visst ser hon busig ut i blåsten? Itzy alltså, inte Linda!
 
Grå efter ridningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0