Ridhusbesök!

Jag hade laddat för några dagar med en massa dressyrträning, men på väg till jobbet igår fick jag meddelande om att Sara, som jag skulle rida för, stod med trasig bil på vägen upp. Så tråkigt, dels för mig som så gärna ville träna men även för henne som ju missar inkomst och måste jävlas med bil. Jag vet exakt hur det är!
 
Jag hade i alla fall innan beskedet hunnit tömköra Zippin och packat bilen. I stället för att stressa efter jobbet så köpte jag med mig pizza till mig, Nisse och Linda. När vi ätit så åkte jag och Linda ändå med Chokladen till ridhuset där träningen skulle vara. Vi behöver ju miljöträning och jag hade ju redan betalat för att rida i ridhuset. Chokladen var lite spänd men det kändes ändå rätt bra, hon behöver träna lite mer på att vara i ridhus eftersom hon tittar lite på väggarna. Men hon blir mer och mer ridbar fast hon spänner sig och dessutom gillade hon underlaget där, som är någon typ av fiberunderlag.
 
Sen hem, nattade hästarna och så åt vi jordgubbar, glass, grädde, maränger och chokladsås, så där halvnyttig avslutning på dagen.... Nu ny dag och sol ute!
 
Jag och Chokladen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0