Hästjobbardag!

Intensiv dag igår, igen... 
 
Började hemma med att rida Zippin. Longerade först lite och då även över de små krysshindren som stod på banan. Satt sedan upp och travade bara igång lite och sedan hoppade vi dom små hindren uppsuttet! Eller hoppade och hoppade, det var ju inga stora språng hon gjorde utan mer tog sig över men i lina hoppar hon riktigt bra så det kommer nog det med. Tog även Szum i töm innan jag åkte till Hammarn.
 
Efter en sväng på byn så åkte jag till första stallet där jag jobbade två hästar i töm och hade en träning. Sen åkte jag till en tjej som har travhästar men som har brutit armen, så där jobbade jag tre starthästar i töm, en av hästarna har startat på V75 så inga dåliga hästar direkt. Jätteroligt, och lite annat än vad jag brukar, men det är ju egentligen precis samma saker hästarna behöver fast slutmålet är olika.
 
Kom hem till middagstid, gjorde stripes och stekte kycklingfiléer. Paula med man kom och drack kaffe, och sedan även Linda. Jag och Linda åkte sen ner till betet och skrittade ut med Grå och Clarinett. Red en stig som vi inte ridit denna sommar än och för varje år kommer det nya träd att rida över, under eller runt så alltid lite spännande på årets första tur där. Sen fortsatte vi hemma med Veubelle lite i töm i regnet som kom precis då, och till slut avslutade vi med att hjälpa Nisse betäcka ett sto och fodra, och med sent kvällsfika. I dag väntar en lägerdag så det blir nog intensivt i dag med.
 
Från våran skogstur!
 
En av Nisses föl ungar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0