Bortregnad dag!

Det blev inte så mycket gjort igår, man kan säga att det regnade bort..
 
På morgonen var det sol och varmt, men det mulnade på fort och började både regna och mullra. Jag började med att bygga om Zippins hage och red sedan Szum. När jag var klar med Szum så både regnade det och åskade så jag åkte och drack kaffe hos Paula i väntan på bättre väder.
 
Vi tyckte att det ljusnade och det var uppehåll så vi åkte ner till betet, men hann bara sadla Juliette och Chokladen innan det började vräka ner regn igen. Vi red en sväng på grusvägen och var helt genomblöta efter! Jag skulle ju egentligen rida fler hästar men kläderna gick att vrida ur och det regnade fortfarande så åkte hem och duschade i stället!
 
På kvällen hade några av oss som jobbar på Ica en överraskningsfest för en i personalen som fyllde 60 år förra helgen. Han trodde att han skulle i väg och fiska men i stället hade vi samlats 8-9 stycken för att grilla och fira honom. Vi grillade fläskfilé och kycklingfiléer, till det potatissallad, vanlig sallad och fetaostsås,det var galet gott! Jubilaren fick en kylväska full med olika sorters öl och dessutom presentkort på fiskeredskap. Jag åkte hem strax före midnatt då min rygg inte ville sitta längre på en träbänk. Men helt otroligt nog så regnade det inget på kvällen men var gott om knott! 
 
Nu är det sista dagen på semestern och det är väl i dag jag ska hinna göra allt jag inte hunnit tidigare....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0