7 plusgrader i januari!

Jag är förkyld igen!! Höll mig frisk nästan hela december men nu är det dags igen. Är less på att inte ha någon ork men peppar mig själv med att det bara är i morgon kvar att jobba innan sex dagar där jag bara jobbar en halv dag, alltså måndagen! Ska bli så skönt att hinna med hästarna lite mer, även om det inte går att göra så mycket nu i halkan. 7 plusgrader i januari känns bara skit...
 
Efter jobbet så åt vi och hade fikagäster, sen dejtade jag och Paula i stallet och hon hjälpte mig med Eliskja. Bananär fortfarande okej men vi fick sadla utanför hagen. Jag hängde först lite som repetition och sen red jag lite med Paula som ledde, denna gång lite längre sträckor än sist. Och typiskt nog blev det takras på huset bredvid lösdriften precis när vi höll på!! Eliskja brydde sig inte jättemycket om själva takraset men självklart drog Lemonaden en repa i hagen då! Men med facit i hand,  eftersom Eliskja inte gjorde mer än hoppade i väg och sen stannade snällt, så var det ganska bra eftersom jag fick veta att hon faktiskt lyssnar på oss när det blir något. Hon var lite spänd direkt efter men vi gick ett varv till och då slappnade hon av. Men vem räknar med takras i januari?
 
Kvällen avslutades roligt då jag vann ett fleecetäcke i en Facebook-tävling! Brukar inte delta i såna tävlingar för man aldrig vinner, men nu gjorde jag det! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0