Inte min dag idag!

Inte alls min dag i dag... Ändå började den bra med sol och frost i träden!
 
Först hade Zippin dragit ut ur hagen och knäckt en hörnstolpe, inte fick jag upp änden på den så jag fick ner en ny heller. Sen när jag skulle rida gick dragkedjan i vinterridstövlarna sönder, verkar som jag får rida i sommarskorna fram till mellandagsrean.
 
Tog i alla fall Szum som först fick jogga lite i töm och sen satt jag upp och skrittjobb de honom. Sen var planen att rida ut Clarinett, första gången jag satt upp så hann jag bara upp på gården när hon spände till och hoppade i väg, samtidigt hörde jag ett brak och såg Zippin galoppera genom staketet! Där stod jag med en lös häst, en sadlad häst, en trasig hage och hala sommarskor, så det krävdes snabba beslut. Jag satte fast Clarinett igen, fångade Zippin utanför Szum, Bea och Juliettes hage och på ett par sekunder hade jag bestämt mig för att släppa in henne där. Jag har haft en plan på att släppa ihop henne med dom, eftersom hon nog vill ha sällskap och inte trivs så bra på box, men tänkte vänta på bättre underlag i hagen. Nu fick det bli så ändå och det verkar gå bra, Szum och Bea gick hon ju med i somras. Sen nytt försök att rida ut Clarinett som nu var rejält laddad av oredan på gården och jag hann inte ens fram till skogen innan hon hade exploderat första gången, så jag ändrade snabbt planen och red i stället på banan. Lättare travjobb på fyrkanten med övergångar fick det bli i stället.
 
Planen var egentligen att rida Zippin sen men eftersom jag precis släppt ihop henne med de så ville jag inte ta ut henne utan hon får jobba i morgon och jag tog Dajmen i stället. Henne longerade jag i snön först, välbehövligt för hon var pigg och busig, och sen skrittade jag lite på henne.
 
Sen var det dags för middag, men det var även en mindre översvämning i köket av diskmaskinen då vi hade stopp i avloppet och den inte tömt ut. Blev i alla fall köttfärssås och spagetti innan jag åkte i väg och hade lektioner, och tömkörde, väldigt busiga och laddade ponnyer i dag! Sen varma mackor till kvällsfika och så har jag även hunnit sova lite i soffan!
 
Juliette, Szum och Zippin 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0