En häst i huset!

Intensiv och stressig dag igår, tur att jag snart börjar jobba igen, jag blir verkligen stressad på semestern!
 
Även igår morse började jag med basjkiren som är hos Nisse, Milyj, som jag longerade för att vi skulle bli lite överens. Om vi blev det eller inte återstår att se! Sen hann jag bara börja äta frukost innan Nisses telefon ringde och det var hästar ute. Vi åkte och tog rätt på dom, det var inte så varmt än men så fuktigt och klibbigt att det bara rann svett när man rörde sig!
 
Så lastade jag Lemonaden och Nisse följde med mig ner till betet där vi lastade in även Dajmen, som blev jätteglad över att få träffa sin storasyster, och körde upp dom till hagen nedanför Paula. Sen av med släpet, fixa vatten till de prinsessorna och tillbaka Nisse igen och tog återigen ut Milyj men denna gång för att vänta på veterinären. Det var dags för vaccination av några hästar, först Milyj hos Nisse och sedan åkte vi ner till betet och vaccinerade Zippin och Wasabi. Nu är Wasabis grundvaccination klar vilket känns bra.
 
Vid det här laget var det riktigt varmt, jag red Clarinett ner till det andra betet och red dressyr på gräset och sen fick Chokladen jogga lite i töm. Blev rätt knäckt i värmen och åkte hem och åt. Färskpotatis från Nisses badkar, matjessill och ägg, passade bra i värmen. Sen i väg på lektioner, efter lektionerna hann jag ta Bea i töm åt Linda innan åska och regn bröt ut! Nu ny dag och nya utmaningar!
 
Chokladen i töm!
 
Lemonaden hemma igen!
 
Dajmen blev så glad att träffa Lemonaden, hon kunde inte sluta lukta på henne!
 
Igår hade vi nästan en häst i vardagsrummet! Nisses ardennerhingst Humle ville helst komma in men fick inte riktigt plats!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0