Vintertid igen...

Haft lite vinterångest i dag, vintertid igen och både frost och snö så jag fick lite ångest inför vintern! 
 
Efter lite småstök på förmiddagen så kunde jag äntligen sitta upp på Lemonaden igen! Ingen avancerad ridning direkt, först longerade jag och sedan satt jag upp och skrittade. Kändes bra men tyckte att sadeln inte låg så bra och insåg att jag hade fel padd! Sånt måste man ha stenkoll på med sadeltvångshästarna men i dag blev det samma, väldigt tunna, paddar som de andra går med så sadeln blev lite vid. Ändå inga sadeltvångstecken och det kändes bra.
 
Sedan red jag lite dressyr på Grå och Szum fick gå galopp-programmet i lina innan Wasabi fick testa tömmar för första gången. Inte så mycket tömkörning i dag men en början som ska bli det sen. 
 
Så middag, Nisse var i väg och köpte en släde så jag hann både bokföra lite och titta på världscupen i hoppning under tiden maten blev klar. Sen dejtade jag och Linda i stallet, vi skrittade ut på Clarinett och Bea i mörkret. Det hade börjat snöa och blev lite helt utan broddar så vi höll oss till skritt. Sen fikade vi saffransbullar och kaffe, och till det hade även Nisse kommit hem. Nu sova och ladda inför en ny vecka, och inför vintern som onekligen är nära...
 
Solen tittade fram när jag red Grå!
 
Obligatoriska kliandet efter ridningen!
 
Wasabi i tömkörningsutrustningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0