Psykbryt!

Fick ett litet psykbryt i stallet i kväll. Kanske inte så konstigt egentligen, långa och tuffa dagar som inte blev bättre av vintertid och att det känns som natt innan jag ens kommit från jobbet...
 
Jag började i morse med att kolla Dajmen som ju var halt förra veckan. Såg redan när jag ledde henne från hagen att hon gick som vanligt, kunde även se ett litet"utgångshål" på den hoven som hon var halt på. Tog henne lite på lina och hon ser inte halt ut längre så nu kan vi sätta igång igen!
 
Efter jobbet så var jag trött och lite lätt irriterad (vilket nog till stor del berodde på lite oro inför morgondagen när hästtandläkaren kommer), det märkte Chokladen av direkt och det var nog därför hon var lite lätt störig, hon kunde inte stå stilla utan jag fick både dra gjorden och sitta upp i farten. Hon var irriterad och otålig, och inte blev något bättre av att hon trampade mig på foten!!! Det gick ändå ganska bra att rida med tanke på att hon haft vila, så då steg humöret lite men det sjönk igen när jag hörde ett "ritch" från Chokladens täcke efter att Clarinett satt tänderna i det! Jag har inte råd med trasiga täcken, hästarna är tillräckligt dyra ändå!
 
Nu sova och hoppas att det känns bättre i morgon, och att det går bra när hästarna ska till tandläkaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0