Blöta och lera!

Är så less på denna blöta och lera! Hagarna är då geggiga och till och med min bana som brukar tåla mycket regn och vara som bäst när det regnat är blöt! Nu vill jag lite kvickt ha fruset Ch massor av snö! 
 
Regnade hela dagen igår, började när jag åkte till jobbet och höll på till natten. Jag hann jobba Lemonaden i töm innan jobbet och regnet. Efter jobbet så gjorde jag först pizza och sedan fick Szum jobba i töm. Planen var att rida två men det kändes inte så lockande i blötan och mörkret. Sen hjälpte Nisse mig att köra in balar och det kändes som att jag hade lera upp till öronen efter att ha farit runt i hagarna och tagit av plasten på balarna.
 
Blev lite glass till kvällsfika, och lite plugg om muskler och hästarnas blodomlopp. Jag blir dock snabbt distraherad och börjar läsa om annat, dom igår om brunst och hormoner, (tänkte på Bea då som är konstant brunstig) också intressant men inte för denna kurs nu då.
 
Nu ny dag, mer Ica men verkar bli uppehåll i dag och någon minusgrad nu, typiskt att jag lämnade vattenslangen ute igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0