Vårträningsdag!

Vårträningsdag i dag men det kändes mest som vinter... Regn, kallt, blåst och även snö möttes vi av i morse, inte direkt vad jag önskat när vi hade träningsdag. Men ridbanan blir väldigt fin att rida på när den är blöt, så man får se det positiva!
 
Vi började med tre dressyrpass på förmiddagen, sen teori och lunch. Teorin i dag har behandlat ridlära: utbildningsskalan, hästens form, hästens gångarter och olika rörelser. Sånt som alla som rider behöver kunna och ha som grundkunskap, tyvärr saknas dessa grundkunskaper hos många ryttare även de som ridit länge. Till lunch åt vi ost och skinkpaj. Efter lunchen red Paula ett dressyrpass och Linda hoppade, och fortsatte vi med mer teori och fika, ost och kex och fikabröd. Mycket kaffe har gått åt i dag för att hålla alla varma men jag tycker att det gått bra trots vädret. Och hur det än är, trits väder och denna gång få deltagare, så är det ju så grymt roligt med kurser hemma!
 
Sen longerade jag galopp-programmet med Clarinett, och har gjort klar bokföringen och momsrapporten! Känner mig rätt nöjd med dagen nu...
 
Bilder från dagen tagna av Ylva Knutsson. Ser ni vad mycket kläder jag har? Och ändå frös jag... Linda och Paula med Bea och Minna på bilderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0